ACTIVITATS DE L´ANT

 

 Diumenge, 8 de gener, a les 16 hores, a la plaça de l´Església.

Passejada per observar els ocells del nostre entorn.

Cal avisar de l´assistència. T. 936890366.

 

 Dimarts, 31 de gener.

Finalitza el termini per respondre a les dues fotografies corresponents al mes de gener del

 22è Concurs d´identificació fotogràfica d´aus.  

Si voleu participar en aquest concurs, en futures edicions, demaneu de rebre les fotografies per correu electrònic a l´adreça:   salessergi@gmail.com

 

ALTRES ACTIVITATS

  

Les noves llacunes a prop de BarcelonaDissabte, 14 de gener del 2023. Sortida guiada:

Les noves llacunes a prop de barcelona.

Us proposem una ruta que inclou fins a sis llacunes situades totes elles al Vallès, ben a prop de la ciutat de Barcelona: Can Dunyó (Lliçà), Can Salvi (Gallecs), El Falgar (Llerona), Gravera d’en Segur (La Roca), el Molí Vermell (Barberà) i Mas Duran (Montcada).

Descobrirem aquests nous hàbitats aquàtics, nascuts d’antigues explotacions d’àrids i graveres renaturalitzades, i que avui dia acullen una rica biodiversitat, en especial ocells i insectes.

És per això que han esdevingut espais força freqüentats per ornitòlegs i entomòlegs.

A càrrec de Jordi Cebrián. Organitza Depana.

T. 932104679  info@depana.org

 

 

 

Observació i fotografia de la fauna a Tailàndia i a Laos Dijous, 19 de gener del 2023, a les 19,30 hores, al local de Depana ( Sant Salvador, 97 Barcelona)  Xerrada: Observació i fotografia de la fauna a Tailàndia i Laos.

Com les mesures de conservació i de la presència de població local en els espais naturals poden influir en l’estat de moltes espècies animals.

A la xerrada, a banda de conèixer moltes espècies característiques del Sud-est Asiàtic, podrem veure la diferència d’abundància que hi ha entre Tailàndia i Laos.

A Tailàndia s’han protegit alguns espais d’una manera estricta però a Laos, durant molts anys, la protecció només ha existit sobre el paper i els seus espais naturals han patit molt la cacera furtiva, tant la destinada al consum de les poblacions locals com a la medicina tradicional.

A càrrec d´Òscar Domínguez.

Organitza Depana. T. 932104679  info@depana.org